Verzekering: Collectieve fiscale rechtsbijstand

Verzekering: Collectieve fiscale rechtsbijstand

Beste ondernemer,

De kans dat je als ondernemer te maken krijgt met een fiscale controle is sterk toegenomen.

Omdat de gevolgen van deze controles financieel hoog kunnen oplopen, moet je kunnen rekenen op de intensieve bijstand van een accountant. Als een rechtszaak noodzakelijk is, neem je best ook een goed fiscaal advocaat onder de arm.

De kosten voor een optimale begeleiding komen nooit op het goede moment en kunnen sterk oplopen.

Wij delen deze bezorgdheid en bieden daarom een fiscale rechtsbijstandsverzekering aan via onze partner. Doordat wij een samenwerking hebben afgesloten kan je als klant van ASSOCIATIE VAN ECONOMISCHE BEROEPEN BV (AVEB) toetreden tot de polis aan dit voordelige tarief.

Deze polis vergoedt zowel de eigen erelonen van jouw accountant als de erelonen van de fiscale advocaten. De polis kent diverse voordelen:

  • De polis biedt een uitzonderlijk hoge dekking van 30.000 euro incl. btw voor de bijstand in geval van controle door de administratie voor Belgische inkomstenbelastingen en de administratie voor BTW (15.000 euro incl. btw voor de administratieve verdediging & 15.000 euro incl. btw voor de gerechtelijke verdediging).
  • We werken met een derdebetalerssyteem. Je hoeft de kosten voor de bijstand van jouw controle niet voor te schieten. De erelonen worden rechtstreeks betaald door de verzekeringsmaatschappij.
  • De premie is fiscaal aftrekbaar.

Als klant van ASSOCIATIE VAN ECONOMISCHE BEROEPEN BV geniet je daar bovenop ook volgende voordelen:
Je geniet uitgebreidere waarborgen dan in een individuele aansluiting:

  • Dekking tot 300 euro bij een vraag om inlichting
  • De premie is stukken goedkoper dan een individuele aansluiting én is een vast bedrag, onafhankelijk van je omzet. Voor het jaar 2020 werd een jaarpremie bedongen van slechts 300 euro incl. btw* per onderneming of eenmanszaak (minimum 400 euro incl. btw als je individueel aansluit).

Op dinsdag 11/5 om 19u zal er een online infoavond plaats vinden waarin details toegelicht zullen worden en jullie vragen kunnen stellen. Gelieve hiervoor tijdig aan te melden zodat we je een uitnodiging per mail kunnen toesturen.

Indien je bijkomende informatie wenst, kan je ons bereiken per mail info@aveb-accountants.be of per telefoon 012 455 877 Aarzel niet om contact op te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boekhouding en Financieel Advies

op jouw maat!

© 2024 Aveb Accountants - Alle rechten voorbehouden